Velkommen tilForeldredagen

OBS! Vedrørende foreldredag 6.februar: Viser til egen mail! Ikke fysisk tilstedeværelse denne gangen heller pga koronasituasjonen.

Foreldredagen er lagt inn som obligatorisk skoledag for elevene. Det er på denne andre foreldredagen i skoleåret fokus på fagsamtaler. Dere kan bestille samtaler med ulike faglærere ved påmelding.
Det blir ikke satt opp obligatoriske samtaler med kontaktlærer denne gangen. Det må i så fall bestilles..

I løpet av dagen vil det ellers bli presentasjon av ulike undervisningsopplegg, og Misjonsprosjektet vil ha kafé i Eden hele dagen, samt en del aktiviteter for å få inn penger til prosjektet sitt. Vi oppfordrer til å støtte opp om elevens gode engasjement. Husk småpenger eller Vipps!.

Rammene for dagen er at vi har frokost fra kl 08.00, og starter opp med elevsamtaler fra kl 08.30. Det vil foregå undervisning på formiddagen, og du er velkommen til å stikke innom.

Maten er gratis for alle denne dagen, også for hjemmeboere m/foreldre og søsken.

Med hensyn til overnatting så har vi dessverre ikke noen gjesterom. I Lyngdal er det flere overnattingsmuligheter, blant annet Rosfjord Strandhotell, Camp Lyngdal og Paulsens Hotell.

Vi håper på at mange kommer til en hyggelig dag på KVS-Lyngdal.

Vi ber om at alle som har tenkt å komme, melder seg på ved å svare på tilsendt epost fra skolen, eller ved å ringe 38330600, senest søndag 26.januar.
Tid og sted for fagsamtaler vil bli lagt ut på Fronter et par dager før foreldredagen (foresatte må få denne informasjonen fra eleven).

Hjertelig velkommen!

Program for foreldredager

08.00 – 09.00 Frokost for elever og foresatte som ønsker det

08.30 – Fagsamtaler starter. Disse foregår utover dagen.

09.00 – 11.30 Ulike undervisningsopplegg i klassene – foresatte er velkommen til å komme og få et innblikk i undervisningen

11.00 – 15.00 Fleximåltid i matsalen – Gryterett

13.00 – 14.00 Fellessamling i KVS-hallen

Detaljert program for dagen blir lagt ut på Fronter uka før foreldredagen