Ledig

stilling

KVS-Lyngdal er en kristen videregående skole, eid av Indremisjonsforbundet. Skolen har i dag cirka 350 elever fordelt på utdanningsprogrammene naturbruk, idrettsfag og studiespesialisering. 250 elever bor på skolens internat. Skolen kjennetegnes blant annet av stort engasjement blant elevene og et personal som strekker seg langt for at elevene skal lykkes og trives.

På utdanningsprogram for naturbruk har skolen ca 120 elever. Vi har fordypninger innen landbruk, hest og entreprenørskap. Da en av våre lærere med undervisning innenfor fagområdene Naturforvaltning og Entreprenørskap går over i annet arbeid ønsker vi å finne hans etterfølger.

 

KVS -Lyngdal har ledig inntil 100% undervisningsstilling innenfor fagområdene Naturforvaltning og Entreprenørskap

 

Vi ser etter fleksible medarbeidere som har høy faglig kompetanse, et varmt hjerte for elevene og liker å arbeide i team. Det er ønskelig med mastergrad innen et av fagområdene. Relevant yrkeserfaring kan kompensere for dette.

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson for naturbruk programfag er Jon Nygård tlf 47265388 / e-post: j.nygard@kvs-lyngdal.no

Den som blir ansatt må arbeide i samsvar med skolens verdidokument, ta del i sosialpedagogiske oppgaver og aktivt kunne fremme skolens målsetting. Søkere må kunne gi opplysninger om dette. (jfr. AML §13-3).

Før ansettelse må politiattest fremlegges. Skolen er tilsluttet Statens Pensjonskasse og har tariffavtale med Utdanningsforbundet.

Søknad med CV sendes på e-post til post@kvs-lyngdal.no

Søknadsfrist: 10. november 2020

 

 

KVS-Lyngdal har også behov for tilkallingsvikarer i ulike fag

    • Naturbaserte fag
    • Landbruksfag
    • Fellesfag (Norsk, Matematikk og Språkfag)
    • Realfag
    • Samfunnsfag
    • Idrettsfag

Ønsker du å stå på vår liste over tilkallingsvikarer og har kompetanse til å undervise i noen av disse fagene, kan du sende inn en åpen søknad.

Søknad med kortfattet CV sendes på e-post til post@kvs-lyngdal.no

Den som blir ansatt må arbeide i samsvar med skolens verdidokument. Søkere må kunne gi opplysninger om dette. (jfr. AML §13-3). Før ansettelse må politiattest fremlegges.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon. Kontaktpersoner er Jon Nygård (tlf. 47 26 53 88 / e-post j.nygard@kvs-lyngdal.no) eller Ole Fladstad (tlf. 91 81 02 18 / e-post o.fladstad@kvs-lyngdal.no)

Søknadsfrist: Fortløpende