Elevstevnet 2024                  Søke om stipend                Skolestart 2024

Søknad

Under finner du informasjon om når du søker, og hvordan du gjør det. Ta kontakt med rådgiver på skolen din eller med oss dersom du lurer på noe. Alle som har ungdomsrett kan søke på KVS-Lyngdal.

Søkere fra Agder:

Alle søkere fra Agder søker på vanlig måte gjennom vigo.no. Vi har tett samarbeid med Agder Fylkeskommune når det gjelder opptak til skoleplass.

NB! I utgangspunktet vurderer skolen kun søkere som har KVS-Lyngdal som 1.prioritet på Vigo.

Har du KVS som 2. eller 3.pri. og likevel ønsker å bli vurdert i skolens inntak må du kontakte skolen (pr epost eller telefon) før søknadsfristen er ute 1.mars, og gi beskjed om at du ønsker å bli vurdert i inntaket. Søkere som evt. gir beskjed etter 1.mars, vil bli vurdert 1.august.

Elever som søker KVS som både 1. og 2.pri, vil automatisk bli vurdert på sitt 2.pri dersom de ikke kommer inn på sitt 1.pri.

  

Søkere fra andre fylker:

Søkere fra andre fylker søker også gjennom vigo.no.

Dette gjøres ved å logge seg inn med MinID/BankID på vanlig måte. Deretter velges fylke som det søkes opplæring i. Du kommer automatisk opp med ditt hjemfylke, men må her bytte til Agder fylkeskommune. Du søker da på våre utdanningsprogram på vanlig måte. Dette blir en søknad i tillegg til den du eventuelt har i hjemfylket, og du kan trygt søke hos oss uten at det påvirker den søknaden du allerede har hjemme. Du trenger ikke å bestemme deg før du får svar fra oss.

NB! I utgangspunktet vurderer skolen kun søkere som har KVS-Lyngdal som 1.prioritet i Agder.

Har du KVS som 2. eller 3.pri. i Agder, og likevel ønsker å bli vurdert i skolens inntak må du kontakte skolen (pr epost eller telefon) før søknadsfristen er ute 1.mars, og gi beskjed om at du ønsker å bli vurdert i inntaket. Søkere som evt. gir beskjed etter 1.mars, vil bli vurdert 1.august.

Elever som søker KVS som både 1. og 2.pri, vil automatisk bli vurdert på sitt 2.pri dersom de ikke kommer inn på sitt 1.pri.

   

Spesielt for søkere til Naturbruk

Vi har på vg1 Naturbruk fire forskjellige profiler man kan søke på. Når du skal søke på Vigo, velger du vg1 Naturbruk i søknaden. Etter søknadsfristen vil alle som har søkt naturbruk motta en sms hvor de så må fylle ut valg av profil.
Kun elever som svarer på profilvalget vil bli vurdert i opptaket.

 

Karakterer må sendes til skolen

Alle som søker VG1 må sende inn karakterutskrift for 1. termin i 10. klasse, og avsluttende karakterer fra 8. og 9.klasse. Dette gjelder søkere fra både Agder og andre fylker.
Søkere til VG2 og VG3 må sende inn karakterutskrift for 1.termin inneværende år.

Fristen for å sende inn karakterene er også 1.mars.

Adresse:
KVS-Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Epost:
post@kvs-lyngdal.no

Søknadsfrist 1. mars

 

Skal du søke om stallplass?

Last ned søknadsskjema her!

 

Har du spørsmål?

Kontakt rådgiver ved skolen:
Atle Minde
Telefon: 47450316
E-post: a.minde@kvs-lyngdal.no

Sentralbord: 38330600