LinjeStudiespesialisering

Den tradisjonelle veien til studiekompetanse.

Er du interessert i matematikk og naturfag, og sikter deg inn på en spesiell utdanning som krever realfagsfordypning, bør du velge realfag.

Dersom du er interessert i sosialfag, samfunnsfag og politikk, bør du velge samfunnsfag.

Første året er likt for alle, du velger spesialisering på VG2.

Informasjon Studiespesialisering

Studiespesialisering er for deg som trives på skolebenken, sikter deg inn på en spesiell utdanning eller yrke som krever realfagsfordypning, eller for deg som ikke vet hva du skal bli, men gjerne vil ha alle muligheter åpne.

Mer

Slik er Undervisningen

Undervisningen på Studiespesialisering foregår hovedsakelig i klasserom med varierte opplegg og engasjerte lærere. Første året er likt for alle, og man velger fordypning på vg2 og vg3.

Mer

Fasiliteter og fritid

Som elev får du tilgang på fantastiske fasiliteter & fritidstilbud. Å ha gode muligheter og ressurser rundt seg er viktig for trivselen. På skolens område ligger det en idrettshall med kunstgressbane, håndballbane, klatrevegg og et velutstyrt treningsrom som er åpent hele dagen. Skolen har også et moderne hestesenter og et flott fjøs for deg som skal gå på naturbrukslinjen. Som om dette ikke var nok, ligger det et badeland bare 200 meter fra skolen. Du som er elev får kjøpe billig årskort.

Mer

Dette kan du gjøre etterpå

På studiespesialisering blir du ikke ferdig utdannet i vidergående til et bestemt yrke, men du får de beste forutsetningene til å gå videre på en høyere utdanning.

Mer