A. Internatet

For jenter

På dette internatet er det to etasjer med rom som ligger etter hverandre i en lang korridor. På hvert rom er det plass til to senger, to skrivepulter, skap og vask. Dersom du har estetisk sans kan rommet pyntes og bli riktig koselig. I hver etasje på A-internatet er det egne rom med toaletter og dusjer. Første etasje har et kjøkken til felles benyttelse. I kjelleren finner du vaskemaskiner  og tørkerom. Man kan enten bo to sammen på ett rom, eller bo alene. Det billigste alternativet er å bo sammen to og to.

Dobbeltrom kr. 4 990,-
Enkeltrom kr. 5 610,-

B. Internatet

For gutter

Dette er bygget på samme måte som A – internatet. Rommene er en liten tanke større enn på A, og har dusjrom i hver etasje. Toaletter, vaskemaskiner og kjøkken er også felles. Man kan enten bo to sammen på ett rom, eller bo alene. Det billigste alternativet er å bo sammen to og to. De siste årene har populariteten til B-internatet (spesielt oppe) tatt seg voldsomt opp og er blant våre mest etterspurte alternativ. Flere av rommene på B er pusset opp nylig!

Dobbeltrom kr. 4 990,-
Enkeltrom kr. 5 610,-

C. Leiligheter

For jenter og gutter

Dette er leiligheter med to rom m/hems, bad og kjøkkenkrok. Fra hvert rom er det utgang til terrasse. To elever deler en slik leilighet og har da hvert sitt rom. C-leilighetene har vært veldig populære, men er også det dyreste alternativet vi har. De fleste rommene på C er pusset opp nylig.

Leilighet, m/hems kr. 6 330,-

D. Leiligheter

For jenter og gutter

Dette er leiligheter som er organisert på samme måte som i C, men her er det fire leiligheter i hver korridor i et to etasjes bygg. I enden av korridorene er det en stue og utgang til veranda. Det er ikke terrasse til hver leilighet. I andre etasje har rommene hems, det har de ikke i første. Derfor er det litt billigere å bo nede.

Leilighet, 1.etg. kr. 5 980,-
Leilighet, 2.etg. m/hems kr. 6 130,-

E og F. Leiligheter

For jenter og gutter

Dette er to rekkehus som står helt nede ved stranda. Det er fire rom i hvert hus. To oppe og to nede. Hver leilighet har dessuten bad m/ vaskemaskin og kjøkken. Leilighetene har også terrasse. Rommene i 2. etasje har vask. Man kan rett og slett ikke få bedre beliggenhet og kan nesten hoppe i sjøen fra balkongen.

Leilighet kr. 6 130,-

G. Internatet

For jenter og gutter

G-internatet er det nyeste internatet vi har på skolen (ferdig høsten 2014) og ligger rett ved siden av idrettshallen. Her kan du velge mellom enkeltrom m/bad, dobbeltrom m/bad eller dublettrom (to enkeltrom deler ett bad). I første etasje er det treningsrom og møte-/samlingslokale. Andre etasje er guttefløy, mens tredje etasje er jentefløy.

Dobbeltrom kr. 5 740,-
Dublett kr. 6 130,-
Enkeltrom kr. 6 240,-