Sjekk ut internatene våre!

Søknad om internatplass skjer etter inntak. Søknadsskjema blir sendt ut sammen med inntaksbrev. Sjekk filmen til høyre!

A. Internatet
For jenter


På dette internatet er det to etasjer med rom som ligger etter hverandre i en lang korridor. På hvert rom er det plass til to senger, to skrivepulter, skap og vask. Dersom du har estetisk sans kan rommet pyntes og bli riktig koselig. I hver etasje på A-internatet er det egne rom med toaletter og dusjer. Første etasje har et kjøkken til felles benyttelse. I kjelleren finner du vaskemaskiner og tørkerom. Man kan enten bo to sammen på ett rom, eller bo alene. Det billigste alternativet er å bo sammen to og to.

Dobbeltrom kr. 5 400,-
Enkeltrom kr. 6 120,-

B. Internatet
For gutter

Dette er bygget på samme måte som A – internatet. Rommene er en liten tanke større enn på A, og har dusjrom i hver etasje. Toaletter, vaskemaskiner og kjøkken er også felles. Man kan enten bo to sammen på ett rom, eller bo alene. Det billigste alternativet er å bo sammen to og to. De siste årene har populariteten til B-internatet (spesielt oppe) tatt seg voldsomt opp og er blant våre mest etterspurte alternativ. Flere av rommene på B er pusset opp nylig!

Dobbeltrom kr. 5 400,-
Enkeltrom kr. 6 120,-

C. Leiligheter
For jenter og gutter

Dette er leiligheter med to rom m/hems, bad og kjøkkenkrok. Fra hvert rom er det utgang til terrasse, og flere av rommene er rett ved sandvolleyballbanen. To elever deler en slik leilighet og har da hvert sitt rom. C-leilighetene har vært veldig populære, men er også det dyreste alternativet vi har. De fleste rommene på C er pusset opp nylig.

Leilighet, m/hems kr. 6 950,-

D. Leiligheter
For jenter og gutter

Dette er leiligheter som er organisert på samme måte som på C, men her er det fire leiligheter i hver korridor i et to etasjes bygg. I enden av korridorene er det en stue og utgang til veranda. Det er ikke terrasse til hver leilighet. I andre etasje har rommene hems, det har de ikke i første. Derfor er det litt billigere å bo nede.

Leilighet, 1.etg. kr. 6 600,-
Leilighet, 2.etg. m/hems kr. 6 750,-

E og F. Leiligheter
For jenter og gutter

Dette er to rekkehus som står helt nede ved stranda. Det er fire rom i hvert hus. To oppe og to nede. Hver leilighet har dessuten bad m/ vaskemaskin og kjøkken. Leilighetene har også terrasse. Rommene i 2. etasje har vask. Man kan rett og slett ikke få bedre beliggenhet og kan nesten hoppe i sjøen fra balkongen. Liker du å fiske med flue? Her er det sjøørret rett utenfor!

Leilighet kr. 6 750,-

G. Internatet
For jenter og gutter

G-internatet er det fineste internatet vi har på skolen, og ligger rett ved siden av idrettshallen. Her kan du velge mellom enkeltrom m/bad, dobbeltrom m/bad eller dublettrom (to enkeltrom deler ett bad). I første etasje er det treningsrom og møte-/samlingslokale. Andre etasje er guttefløy, mens tredje etasje er jentefløy.

Dobbeltrom kr. 6 300,-
Dublett kr. 6 750,-
Enkeltrom kr. 6 850,-

I/J. Internatet
For jenter og gutter

I- og J- internatene er de nyeste internatene vi har på skolen (ferdig høsten 2021 og høsten 2022) og ligger rett ved siden D-internatet. Alle rommene har do og dusj (relativt små). Intenatene er modulbygg, og rommene er ganske små, men kan gjøres koselige! I enden av bygget er det store oppholdsrom som elevene kan henge, se på TV, lage mat og gjøre lekser. 

Enkeltrom kr. 6 450,-