LinjeIdrettsfag

Den aktive veien til studiekompetanse! Idrettsfag gir deg gode muligheter til å kombinere skole og trening.

På idrettsfag kan du velge mellom:

  • Fotball (topp- og breddeidrett)
  • Volleyball (topp- og breddeidrett)
  • Individuell (toppidrett)
  • Friluftsliv & ekstremsport

Informsajon Idrettsfag

Styrke. Smidighet. Spenst. Utholdenhet. Idrett er mestringsglede, konkurranse- og mye samarbeid. Og ikke bare er det gøy – idrett gir mange yrkesmuligheter. Velkommen til idrettsfag på KVS-Lyngdal!

Mer

Profil Fotball

Dersom du elsker å spille fotball og ønsker å satse, finnes det mange gode grunner til å gå på toppidrett fotball på KVS-Lyngdal. Her får mulighet til å trene tre ekstra fotballøkter i uka i tillegg til annen trening på idrettsfag. Dersom du ikke ønsker å satse, men allikevel elsker fotball, har du også mulighet til å velge breddeidrett fotball. Da får du mest fotball, men også en del andre idretter som volleyball, spikeball, og dans mm. sammen med andre elever som også går breddeidrett.

Mer

Profil Friluftsliv Ekstremsport

Er du gira på noen seriøse utfordringer, klar for å pushe grensene og oppleve spenning? På idrettslinja tilbys det fordypning i friluftsliv/ekstremsport. Undervisningen har i hovedsak delt opp i to deler, friluftslivundervisning og elvepadling/klatring.

Mer

Profil Individuell Toppidrett

Er du på et høyt nivå i en individuell idrett? Ønsker du å satse samtidig som du tar videregående?

På Kvs-Lyngdal tilbyr vi individuell toppidrett på idrettsfag.

Mer

Profil Volleyball

På KVS Lyngdal har vi gode muligheter for deg som ønsker å spille volleyball, enten du vil videreutvikle ferdigheter og spille for gøy eller satse med toppidrettsstatus. Vi har nemlig tilbud om både breddeidrett og toppidrett.

Mer

Undervisningen

Idrettsfag gir deg gode muligheter til å koble utdanning og idrett. Studieprogrammet gir mye teoretisk kunnskap, og du kan velge idretter som volleyball og fotball, eller friluftsliv og ekstremsport. Lagidrett gir deg et godt grunnlag for å videreutvikle dine talenter og ferdigheter.

Mer

Hva venter deg som idrettselev

Mer

Fasiliteter og fritid

Som elev får du tilgang på fantastiske fasiliteter & fritidstilbud. Å ha gode muligheter og ressurser rundt seg er viktig for trivselen. Her får du en oversikt over alt du kan boltre deg i og finne på på fritiden!

Mer

Dette kan du gjøre etterpå

Studere videre på høgskole/universitet – du får generell studiekompetanse. Det betyr at du har store valgmuligheter og kan bli f.eks sykepleier, advokat eller lærer, bli instruktør på treningssenter, trener innen barne- og ungdomsidrett i lokallag osv. Mulighetene er mange!

Mer